Personeelsselectie / Loopbaanadvisering / Studie- en beroepskeuze / Coaching

Over ons

Psychologisch Adviesbureau Van der Weele is een onafhankelijk adviesbureau dat in 1991 werd opgericht en dat zich sindsdien bezighoudt met psychologisch onderzoek / assessment in het kader van personeelsselectie, loopbaanadvisering, potentieelbeoordeling, studie- en beroepskeuze en reïntegratie.

Zowel opdrachtgevers als cliënten verkrijgen op die wijze objectieve informatie over capaciteiten, interesses, persoonlijkheidskenmerken en (indien van toepassing) managementvaardigheden van de kandidaat of medewerker (m/v).

Verder worden wij ingeschakeld voor individuele coaching bij arbeidsgerelateerde problematiek, variërend van “burn-out” verschijnselen tot problemen met bijvoorbeeld leidinggeven en bij vragen op het gebied van meer algemene diagnostiek.

Ons bureau hanteert betaalbare tarieven en is met name actief binnen de provincie Zeeland, maar kent (via via) inmiddels ook al vele opdrachtgevers van buiten deze provincie. Het bureau is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Tevens hebben wij een BIG registratie.

Psychologisch Adviesbureau van der Weele

Stationspark 31
4462 DZ Goes
T: 0113-251331
E: info@pawgoes.nl